Over Brexit en schoenen (maar eigenlijk niet over die van Theresa May)

Whether to love them, or to hate them, that’s the question, verzucht ik.

Het zou over mijn fuck-you-laarsjes kunnen gaan (want zo lekker lopen die hakken nu ook weer niet), maar dat doet het niet.  Ik heb een nieuw paar schoenen gevonden voor mijn verlanglijstje. Of toch niet?

Vivienne Westwood ontwierp namelijk deze Brexit Court Shoes. En ik weet niet wat ik er van vind. Of mijn liefde voor schoenen de ellende van de komende Brexit kan overwinnen, tenminste in mijn hoofd, ik denk het niet. Ik kan eigenlijk maar één manier bedenken waarop deze schoenen de nieuwe trend van 2019 kunnen gaan worden.

Uit principe schreef ik hier nooit over de kekke schoenen van Theresa May

Ik ben er tegen dat mannen en vrouwen met twee maten worden gemeten. Daarom heb ik uit principe (mijn schoenenfetisj ten spijt) nooit iets over Theresa Mays geweldige schoenencollectie opgemerkt, wat diverse media wel deden.  Er  zijn zelfs infographics over gemaakt. Want zouden we bij een mannelijke premier ook maar één woord aan zijn uiterlijk wijden? Ik bedoel maar.

Enfin. Ik hoop dat de Brexit toch niet doorgaat. Want die gaat meer kapotmaken dan ons en de Britten lief is.

Theresa May wordt gesqueezed tussen twee kwaden: in haar eigen partij kan ze niet terugkomen met een Brexit-deal, en de Brexit afblazen wordt al helemaal niet geaccepteerd. In de EU oogst ze geen succes met haar voorstellen voor de Brexit. En ondertussen wil  bijna niemand die hele Brexit meer, behalve enkele koppige Brexiteers.

De Britten gaan massaal de straten op om te protesteren tegen de Brexit.

Dus, ik zie maar één optie: Theresa, koop deze schoenen, trek ze aan en doe wat voor iedereen het beste is:

maak er fuck-brexit-schoenen van en blijf in de EU.

@Brexiteers: one of these days these boots are gonna walk all over you.

Hoop ik.

 

 

 

Thanks to Vivienne Westwood for the image and for designing these great shoes! Buy the shoes by clicking on the image. 

(If you feel I’ve used images you own and you wouldn’t want me to use, please notify me and I’ll remove them asap.)

The Europeanologist voldoet aan Europese gegevensbeschermingswetgeving (GDPR) en gebruikt minimale cookies om de site beter te maken. Meer weten

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten